Felvételizőknek

Ismerj meg minket

|
Felvételizőknek


Kedves felvételizők

A Móra Szakkollégiumba várjuk azoknak az SZTE-re felvételt nyert, állami ösztöndíjas hallgatóknak a jelentkezését, akiknek a kollégium szakmai programjai, a szakkollégiumi kurzusok és a kollégium gazdag közösségi, sport és kulturális programkínálata felkelti érdeklődését. A tanulmányi versenyeken elért eredmények, és a 70% feletti emelt szintű érettségi(k) előnyt jelentenek a felvételinél. Szeretettel várjuk, és támogatjuk az ország távoli vidékeiről érkező hallgatók jelentkezését! A szakkollégiumba való bejutásnál nem elsődleges szempont a szociális helyzet, így motivált, érdeklődő, átlagos, vagy jó szociális körülmények között élő hallgatók is bekerülhetnek a Mórába.

Kifejezetten ajánljuk a szakkollégiumot azoknak, akik vevők az aktív közösségi életre, kulturális rendezvényekre, a családias légkörre, és jó hangulatú, baráti közösségekben építenék szakmai karrierjüket.

Legfrisebb híreink számotokra

nyilt_na
Augusztus 6. – Nyílt nap felvételizőknek az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban
Szakkollégiumi nyílt napunkra várjuk azokat a leendő szegedi egyetemistákat, akik szívesen nyernének betekintést az ország legnagyobb és a vidék egyik legjobb szakkollégiumának mindennapjaiba. Akik még nem tudják pontosan, hogy a lakhatás mely formáját válasszák, választhatják Szegeden, azokat szívesen látjuk egyedülálló szakmai élettel, közösségi szellemmel és infrastruktúrával bíró szakkollégiumunkban augusztus 6-i nyílt napunkra.  
koli04
Pályázat kollégiumi felvételre (2017/2018-as tanév)
Leendő elsőéves hallgatóink figyelmébe ajánljuk a Szegedit Tudományegyetem kollégiumi felvételi hirdetményét, valamint az SZTE EHÖK elsőéves hallgatók kollégiumi felvételijével kapcsolatos pályázati kiírását. A felvételi eljárás sikeressége érdekében, kérjük olvassák el figyelmesen mindkét kiírást, és a bennük foglaltak alapján adják be felvételi kérelmüket. Szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. Az elsőéves hallgatókra vonatkozó
szalon
Kollégiumi körülményeink
Kollégiumunk az árnyas platánsorok, ligetek övezte újszegedi kertvárosban található.  Szobáink háromágyasak, két szoba között egy tanulóval, mely kiválóan ellátja egy nappali funkcióját is. A szobákhoz mosdó tartozik, mindenkinek van beépített szekrénye, könyvespolca, a tanulóban íróasztala. A középső részben nagyméretű hűtőszekrény található. Emeletenként felújított zuhanyozók, automata mosógépek, konyhák állnak a kollégisták rendelkezésére. A Móra Kollégium számos
Intrerkoll 2
A szakkollégiumról, a jelentkezésről
  A Móra Szakkollégiumba várjuk azoknak az SZTE-re felvételt nyert, állami ösztöndíjas hallgatóknak a jelentkezését, akiknek a kollégium szakmai programjai, a szakkollégiumi kurzusok és a kollégium gazdag közösségi, sport és kulturális programkínálata felkelti érdeklődését. Akik még a felvételi előtt szívesen megismerkednének szakkollégiumunkkal, azokat nagy szeretettel várjuk augusztus 6-i NYÍLT NAPUNKON Szegeden, a Közép fasor 31-33.