Felvételizőknek

Ismerj meg minket

|
Felvételizőknek


Kedves felvételizők

A Móra Szakkollégiumba várjuk azoknak az SZTE-re felvételt nyert, állami ösztöndíjas hallgatóknak a jelentkezését, akiknek a kollégium szakmai programjai, a szakkollégiumi kurzusok és a kollégium gazdag közösségi, sport és kulturális programkínálata felkelti érdeklődését. A tanulmányi versenyeken elért eredmények, és a 70% feletti emelt szintű érettségi(k) előnyt jelentenek a felvételinél. Szeretettel várjuk, és támogatjuk az ország távoli vidékeiről érkező hallgatók jelentkezését! A szakkollégiumba való bejutásnál nem elsődleges szempont a szociális helyzet, így motivált, érdeklődő, átlagos, vagy jó szociális körülmények között élő hallgatók is bekerülhetnek a Mórába.

Kifejezetten ajánljuk a szakkollégiumot azoknak, akik vevők az aktív közösségi életre, kulturális rendezvényekre, a családias légkörre, és jó hangulatú, baráti közösségekben építenék szakmai karrierjüket.

Legfrisebb híreink számotokra

csomagok
Beköltözés a Móra Szakkollégiumba
Értesítjük a 2017/2018-as tanévre az SZTE Móra Ferenc  felvett hallgatóinkat, hogy az épületbe való beköltözésre 2017. szeptember 1-jétől van lehetőség. Aki valamilyen okból csak szeptember 10. után tud beköltözni, az kérjük, feltétlenül jelezze ezt írásban az info@mora.u-szeged.hu vagy a mora.kollegium.szeged@gmail.com címen.  A beköltözéssel kapcsolatos további információ az érkezés napján, a portán kapható.
bejarat
Várólistás kollégiumi kérvény
A tanév ideje alatt folyamatosan beadhatók kollégiumunkba a várólistás  kérelmek a fluktuáció miatt esetlegesen megüresedő helyekre. Kérjük a jelentkező hallgatókat, a kinyomtatott, kitöltött kérelmeket SZEMÉLYESEN hozzák el intézményünkbe.   A kérvény LETÖLTHETŐ PDF formátumban.  
nyilt_na
Augusztus 6. – Nyílt nap felvételizőknek az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban
Szakkollégiumi nyílt napunkra várjuk azokat a leendő szegedi egyetemistákat, akik szívesen nyernének betekintést az ország legnagyobb és a vidék egyik legjobb szakkollégiumának mindennapjaiba. Akik még nem tudják pontosan, hogy a lakhatás mely formáját válasszák, választhatják Szegeden, azokat szívesen látjuk egyedülálló szakmai élettel, közösségi szellemmel és infrastruktúrával bíró szakkollégiumunkban augusztus 6-i nyílt napunkra.  
koli04
Pályázat kollégiumi felvételre (2017/2018-as tanév)
Leendő elsőéves hallgatóink figyelmébe ajánljuk a Szegedit Tudományegyetem kollégiumi felvételi hirdetményét, valamint az SZTE EHÖK elsőéves hallgatók kollégiumi felvételijével kapcsolatos pályázati kiírását. A felvételi eljárás sikeressége érdekében, kérjük olvassák el figyelmesen mindkét kiírást, és a bennük foglaltak alapján adják be felvételi kérelmüket. Szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban. Az elsőéves hallgatókra vonatkozó