Móra Ferenc
Szakkollégium
KAPCSOLAT
Ahol
MINDENKI KÖSZÖN
mindenkinek
Móra Ferenc
Szakkollégium
KAPCSOLAT
Ahol
MINDENKI KÖSZÖN
mindenkinek

Rólunk

Üdvözlünk honlapunkon!

Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium a Szegedi Tudományegyetem kollégiuma, az Egyetemi és Karközi Kollégiumi Tanács tagja. Elsősorban a Bölcsészettudományi Kar és a Természettudományi és Informatikai Kar, kisebb részben az Állam- és Jogtudományi Kar illetve a Gazdaságtudományi Kar hallgatói alkotják a kollégiumi közösséget.
Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium immáron öt évtizedes fennállása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kollégistáknak szellemi otthonul is szolgáljon, hogy feltételeket és lehetőségeket teremtsen a hallgatók szakmai továbbfejlődéséhez, sokoldalú képzéséhez, a nemzeti és az egyetemes kultúra és tudomány értékeinek közvetítéséhez. Mind a szakkollégisták, mind a szakkollégium vezetése egyöntetűen azt az elvet vallja, hogy a kollégium nemcsak szálláshely, szociális intézmény, esetleg hallgatóknak járó szolgáltatás, hanem fontos szakmai műhely és egyben közösségformáló erő, amely második otthonául is szolgál a szakkollégiumban lakóknak.

Ha csak

Egyszerűen megszállnál nálunk

Akkor egyszerűen csak lépj kapcsolatba velünk és foglalj le egy neked tetsző szobát. A kollégium elhelyezkedése és kialakítása nyugodt pihenésre ad lehetőséget, míg versenyképes áraink miatt lényyegében bárki megszállhat nálunk.

Ha kifejezetten

Érdekel a tudományos élet

Akkor várnak téged a Kollégiumunk által szervezett és megrendezett tudományos előadások, konferenciák. Szakkollégiumi státuszunkból adódóan hallgatóink számára kurzusokat tartunk, amelyek során mélyíthetik tudásukat érdeklődési köreikben, új nyelveket tanulhatnak vagy új tudományterületekkel ismerkedhetnek meg.

Ha pedig

Közénk szeretnél tartozni

Akkor add be jelentkezésedet a Móra Kollégiumba. Egyetemistáknak lehetőségük van várólistára kerülni, míg a gólyák jelentkezését a nyári hónapokban várjuk. További információkat itt találhatsz.

Amik rólunk szólnak

Legújabb híreink

programokhoz
Várólistás jelentkezés
Az SZTE Móra Ferenc Kollégium várólistájára az alábbi kérvény beadásával lehet jelentkezni. A kérvényt a Kollégiumban személyesen kell leadni Kovács
NTP-SZKOLL-16-0039-087 Móra leporellók a
Pályázati beszámoló
Beszámoló az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium NTP-SZKOLL-18-0035 (Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium szakmai, közéleti, kulturális rendezvényei) pályázat megvalósításának eredményeiről  I.
épületr előtt jó
Jelentkezés a kollégiumba – információk elsőéves hallgatóknak
Az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumba való jelentkezés a 2019/20-as tanévben Mindenkinek gratulálunk, aki sikeresen felvételizett a Szegedi Tudományegyetemre! A Móra
antropológia kurzushoz kép
Szakszemináriumok a 2019/2020-as tanévben
Az alábbi szakkurzust és szakszemináriumot indítjuk a 2019/2020-as tanévben az SZTE Móra Ferenc Szakkollégiumban az NTP-SZKOLL-19 számú pályázat keretein belül.


Ha tetszik amit látsz

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Tekintsd meg a legújabb galériáinkat

Galéria

Akikkel kapcsolatban állunk

Egyetemi intézmények

eotvos-lorand-logo
Károlyi Mihály Kollégium
othalmi-logo
SZTE logo

Akik nélkül nem működne a kollégium

Munkatársaink

Takács Gergely
Takács Gergely
Hobbi: tánc (tovább…)
Szabó János
Szabó János
Hobbi: edzés (tovább…)
Katona-Kiss Attila
Katona-Kiss Attila
Hobbik: utazás, túrázás (tovább…)
Kovács Attila
Kovács Attila
Hobbi: Móra Kollégium (tovább…)

Ahol aktívak vagyunk

Közösségi oldalak